Esther – Ljusa nyanser

279kr519kr

Esther, bukett i ljusa färger.

En bukett av lokalt odlade snittblommor är den perfekta gåvan för att fira födelsedagar, namnsdagar eller bara för att pigga upp. Denna bukett innehåller en mix av färska blommor som varierar efter säsongen. Jag väljer noggrant de bästa blommorna för att skapa en unik och vacker bukett som utstrålar friskhet och livsglädje. Sprid glädje och kärlek med denna vackra bukett av lokalt odlade snittblommor från Linköping.

Tid för Upphämtning är lördagar kl 9 – 11.

Vill du hämta upp en annan dag eller tid? Hör av dig så går det att lösa.

Buketten är döpt efter min yngsta dotter.

Beskrivning

Esther – En bukett av lokalt odlade snittblommor är den perfekta gåvan för att fira födelsedagar, namnsdagar eller bara för att pigga upp någon speciell. Denna bukett innehåller en härlig mix av färska blommor, vars sortiment varierar efter säsong.

Jag strävar efter att använda endast de bästa lokalt odlade snittblommorna för att skapa en unik och vacker bukett varje gång. Du kan förvänta dig en harmonisk blandning av färger och former, som speglar naturens mångfald och skönhet.

Då blommorna varierar efter säsong kan du vara säker på att varje bukett blir helt unik och särskild. Jag väljer noggrant de bästa blommorna som finns tillgängliga för att skapa en bukett som utstrålar friskhet och livsglädje.

Med en bukett av lokalt odlade snittblommor kan du sprida glädje och kärlek till någon speciell i ditt liv. Låt dem veta att du tänker på dem och att du uppskattar dem genom att skicka denna vackra bukett som garanterat kommer att lysa upp deras dag.

Observera att bilderna endast är avsedda som en indikation på bukettens stil och inte exakt representation av de specifika blommorna i buketten. Så låt mig överraska dig med en fantastisk bukett av lokalt odlade snittblommor, som kommer att sprida glädje och skönhet till mottagaren.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Esther – Ljusa nyanser”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *